A Gödöllői Kistérségről
A Gödöllői kistérség Önkormányzatainak többcélú..
Társult települések
Munkaszervezet
Társulási tanács működése
A közös feladatellátás dokumentumai
Projektek
Pályázatok
Turizmus
Adattár
Linktár
Eseménynaptár
Gödöllő Kistérségi Közkincs Kerekasztal
TAGOK                
A KEREKASZTALRÓL     
ÉRTÉKTÁR ÉS SZOLGÁLTATÁSJEGYZÉK
KISTÉRSÉGI KÖNNYŰZENEI ÉS JAZZ FESZTIVÁL
KISTÉRSÉGI KULTÚRÁLIS STRATÉGIA
Kerekasztal 2009 évi tevékenysége
Kerekasztal 2010-2011 évi tevékenysége
Kiadvány             
2009-Kistérségi rajzverseny: MESE ILLUSZTRCÁCIÓ
menu13
kulturalis_adatbazis

 

CÉL:

 

A kistérségben létrehozott Közkincs Kerekasztal további működtetése, kistérségi kulturális stratégia kidolgozása, közös kistérségi rendezvény lebonyolítása, kulturális adatbázis továbbfejlesztése

 

 

Közkincs Kerekasztalunk további működtetésének elsődleges célja a kistérségi kulturális stratégia alapjainak megalkotása, és a Kistérségi Társulással történő egyeztetése, és elfogadtatása. Ahhoz, hogy a kistérségi stratégia létrejöhessen, a tárgyi feltételek adottak, azonban a humánerőforrás fejlesztése mindenképpen szükséges lesz. A kistérségi intézmények munkatársai túlterheltek, kapacitáshiánnyal küzdenek, „egyszemélyes” házak is működnek, ezért mindenképpen élni kívánunk a kiírt pályázati lehetőséggel, és szeretnénk kistérségi kulturális referenst alkalmazni, aki sikeres pályázat esetén a Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. alkalmazásába kerül majd. Az ő feladata lesz a közös kistérségi programok szervezése, koordinálása, segítség nyújtás a végleges kulturális stratégia kidolgozásában, és ő képviseli majd a Kerekasztal tagjait a Társulás ülésein.

 

A kistérségi értéktár összegyűjtésével képet kaptunk arról, hol, milyen művészeti ág képviselőit találhatjuk meg. A kistérség települései között megtalálható kulturális sokszínűség összefogásán keresztül közelebb hozhatjuk egymáshoz a partnereket. Az egyes települések kultúrájának, szokásainak, hagyományainak bemutatásával juthatunk el oda, hogy a feloldódó távolságtartás után egyéb területeken is erősödjön az együttműködési szándék. Egy SWOT analízis segítségével felmérjük a kistérség kulturális erősségeit, gyengeségeit, javaslatot teszünk a fejlesztésekre, a rendelkezésre álló erőforrások figyelembe vételével. Az adattárat folyamatosan bővítjük, kiegészítve egy olyan szolgáltatás jegyzékkel, ahol az is megtalálható lesz, hogy egyes művészeti csoportok milyen időtartamban, milyen szolgáltatásokkal rendelhetők meg. Mindez szintén az alakuló stratégia részeként valósulna meg.

 

 

 

Csömör Kistarcsa Kerepes Nagytarcsa Pécel Isaszeg Dány Zsámbok Vácszentlászló Valkó Gödöllő Szada

Dr.Gémesi György
elnök

Hatvani Miklós
alelnök

Üdvözöljük a Gödöllői Többcélú Kistérségi Társulás internetes honlapján.

Bővebben

Csámpai József
Gratulálok a honlapjukhoz! Áttekinthető és informatív. Sok sikert kívánok a további munkájukhoz.

Munkaszervezet
Szívesen teszünk fel bármilyen a kistérségi területén tartandó programról leírást! Kérem,hogy a programok rövid ismertetőit küldjék el részünkre!

Kiss Aladár
Örülök, hogy elkészült az oldal. Nagyon tartalmas, és teljes körű képet nyújt mind a kistérségről, mind a Társulás működéséről.

Új bejegyzés

Összes hozzászólás

webáruház készítés, szoftverfejlesztés -- NetGo.hu --