A Gödöllői Kistérségről
A Gödöllői kistérség Önkormányzatainak többcélú..
Társult települések
Munkaszervezet
Társulási tanács működése
A közös feladatellátás dokumentumai
Projektek
Pályázatok
Turizmus
Adattár
Linktár
Eseménynaptár
Gödöllő Kistérségi Közkincs Kerekasztal
menu13
kulturalis_adatbazis

2008.04.21.    Társulási Tanács ülése

 

2008. április 8-án tartotta soron következő ülését a Gödöllői Többcélú Kistérségi Társulás. A kistérség településeinek vezetői többek között fejlesztési, turisztikai és versenyjogi kérdésekben tárgyaltak.

 

A tanácskozás meghívott vendége volt dr. Takács Imre, a Gazdasági Versenyhivatal munkatársa, aki a versenyjogi szabályozásról, a felügyeleti feladatokról, a pályázati rendszerek működéséről és a közbeszerzésről tartott ismertetőt a településvezetőknek.

 

Beszámolót ismerhetett meg a Társulási Tanács a pedagógiai szakszolgálat eszközfejlesztéséről, valamint a szakszolgálati helyiségek, „fejlesztő-szobák” felújításáról.

 

Valamennyi napirendi pontot egyhangúlag fogadták el a Gödöllői Többcélú Kistérségi Társulás tagjai, akik keddi ülésükön elfogadták a kistérség fejlesztési stratégiájának módosítását. Ehhez kapcsolódóan megállapodás született, hogy a Patak-munkacsoport elkészíti azt az állapotfelmérést, amely alapját képezheti a Rákos-patak revitalizációjának.

 

 

A résztvevők egyetértettek abban is, hogy a térség turisztikai fejlesztése érdekében elkészülhet egy bemutatkozó kiadvány, ami kapcsolódik a kistérség kidolgozás alatt lévő turisztikai koncepciójához. Valamint a Turisztikai Bizottság közreműködésével ajánlatokat kér be a Társulás szakmai szervezetektől a kistérség turisztikai koncepciójának elkészítése érdekében.

 

Közös érdekérvényesítés érdekében a Társulási Tanács Közlekedési fórumot kíván szervezni, ahol az érintett szervekkel közösen vitatnák meg a kistérség közlekedését érintő problémákat.

Vissza
Csömör Kistarcsa Kerepes Nagytarcsa Pécel Isaszeg Dány Zsámbok Vácszentlászló Valkó Gödöllő Szada

Dr.Gémesi György
elnök

Hatvani Miklós
alelnök

Üdvözöljük a Gödöllői Többcélú Kistérségi Társulás internetes honlapján.

Bővebben

Csámpai József
Gratulálok a honlapjukhoz! Áttekinthető és informatív. Sok sikert kívánok a további munkájukhoz.

Munkaszervezet
Szívesen teszünk fel bármilyen a kistérségi területén tartandó programról leírást! Kérem,hogy a programok rövid ismertetőit küldjék el részünkre!

Kiss Aladár
Örülök, hogy elkészült az oldal. Nagyon tartalmas, és teljes körű képet nyújt mind a kistérségről, mind a Társulás működéséről.

Új bejegyzés

Összes hozzászólás

webáruház készítés, szoftverfejlesztés -- NetGo.hu --