A Gödöllői Kistérségről
A Gödöllői kistérség Önkormányzatainak többcélú..
Társult települések
Munkaszervezet
Társulási tanács működése
A közös feladatellátás dokumentumai
Projektek
Pályázatok
Turizmus
Adattár
Linktár
Eseménynaptár
Gödöllő Kistérségi Közkincs Kerekasztal
menu13
kulturalis_adatbazis

2008.05.05.    Kistérségi "Patak-program"

A Társulás "Patak-program" munkacsoportot hozott létre, a projekt koordinálására. A munkacsoport vezetője Dr. Benkovics Gyula, elnökhelyettes, Pécel polgármestere.

 

A munkacsoport megtartotta alakuló ülését,ahol -tekintettel a megjelentek körére- elsősorban a Rákos-patak revitalizációjáról esett szó.  A munkacsoport megállapodott abban, hogy rövid helyzetelemzést készít a jelenlegi állapotkoról.

A helyzetelemzéshez a munkacsoport vezetője,  Dr. Benkovics Gyula, felkérte a kistérség polgármestereit,hogy a településüket érintő patakok állapotásról, fejlesztendő területeiről készítsenek sajátszakembereik által egy rövid felmérést, valamint a meglévő korábbi tanulmányokat információkat küldjék meg a Társulás munkaszervezet részére.

Amennyiben a települések polgármesterei megküldik a kért anyagokat, elkészülhet egy elsődleges helyzetelemzés, mely már a további tervező munkához kellő alapot nyújthat.

Természetesen a munkacsoport számiít  minden segítségre a projekttel kapcsolatban. A munakcsoport vezetője kéri, hogy aki készséggel működne közre a programban jelentkezzen a 0670-514-5854-s számon.

Vissza
Csömör Kistarcsa Kerepes Nagytarcsa Pécel Isaszeg Dány Zsámbok Vácszentlászló Valkó Gödöllő Szada

Dr.Gémesi György
elnök

Hatvani Miklós
alelnök

Üdvözöljük a Gödöllői Többcélú Kistérségi Társulás internetes honlapján.

Bővebben

Csámpai József
Gratulálok a honlapjukhoz! Áttekinthető és informatív. Sok sikert kívánok a további munkájukhoz.

Munkaszervezet
Szívesen teszünk fel bármilyen a kistérségi területén tartandó programról leírást! Kérem,hogy a programok rövid ismertetőit küldjék el részünkre!

Kiss Aladár
Örülök, hogy elkészült az oldal. Nagyon tartalmas, és teljes körű képet nyújt mind a kistérségről, mind a Társulás működéséről.

Új bejegyzés

Összes hozzászólás

webáruház készítés, szoftverfejlesztés -- NetGo.hu --