A Gödöllői Kistérségről
A Gödöllői kistérség Önkormányzatainak többcélú..
Társult települések
Munkaszervezet
Társulási tanács működése
A közös feladatellátás dokumentumai
Projektek
Pályázatok
Turizmus
Adattár
Linktár
Eseménynaptár
Gödöllő Kistérségi Közkincs Kerekasztal
menu13
kulturalis_adatbazis

2008.07.24.    Beszámoló a Társulási Tanács üléséről

Az ülés alkalmával a Társulás Tanácsa három témát vitatott meg.

Az első napirendi pont a Gödöllői kistérség közlekedési helyzetéről való tájékoztató volt, ahol mint meghívottak a Regionális Közlekedésszervező Iroda képviselője, a MÁV Zrt képviselője, a BKV Zrt képviselője, a BKSZ képviselője, a Volán Zrt képviselője, és az M0 és M31 autóút főberuházójának és tervezőjének képviselői voltak jelen.

A térséget érintő változásokat Géber András, a BKV Zrt. képviselője foglalta össze, az eddigi MÁV és Volán menetrend marad továbbra is érvényben. A témával kapcsolatban nagyon sok kérdés felmerült, és még több hozzászólás érkezett.

A második pont javaslat volt a Gödöllői Kistérségi Közoktatási Intézkedési Terv, valamint a Gödöllői Kistérségi Közoktatási Esélyegyenlőségi Program elfogadására. A meghívottak a Qualy-Co Oktatási Tanácsadó Kft igazgatói voltak.

Mivel a szakmai anyagról elmondható, hogy mindenki meg volt vele elégedve, a Társulási Tanács egyhangúan elfogadta a határozati javaslatokat.

Amennyiben a Társulási Tanács által elfogadott terveket a társult települések képviselőtestületei is elfogadják, mentesülnek az önálló intézkedési terv készítési kötelezettsége alól.

Harmadik pontként a Gödöllői Kistérségi Turisztikai Koncepciójának elkészítésének javaslata szerepelt. A határozati javaslatot kis kiegészítésekkel, miszerint a Gödöllői Kistérségi Turisztikai Bizottság legyen bevonva a tervezési munkába, és hogy a koncepció elkészítési határideje 2008. október 31., egyhangúan támogatták. 

 

 

 

 

Vissza
Csömör Kistarcsa Kerepes Nagytarcsa Pécel Isaszeg Dány Zsámbok Vácszentlászló Valkó Gödöllő Szada

Dr.Gémesi György
elnök

Hatvani Miklós
alelnök

Üdvözöljük a Gödöllői Többcélú Kistérségi Társulás internetes honlapján.

Bővebben

Csámpai József
Gratulálok a honlapjukhoz! Áttekinthető és informatív. Sok sikert kívánok a további munkájukhoz.

Munkaszervezet
Szívesen teszünk fel bármilyen a kistérségi területén tartandó programról leírást! Kérem,hogy a programok rövid ismertetőit küldjék el részünkre!

Kiss Aladár
Örülök, hogy elkészült az oldal. Nagyon tartalmas, és teljes körű képet nyújt mind a kistérségről, mind a Társulás működéséről.

Új bejegyzés

Összes hozzászólás

webáruház készítés, szoftverfejlesztés -- NetGo.hu --