A Gödöllői Kistérségről
A Gödöllői kistérség Önkormányzatainak többcélú..
Társult települések
Munkaszervezet
Társulási tanács működése
A közös feladatellátás dokumentumai
Projektek
Pályázatok
Turizmus
Adattár
Linktár
Eseménynaptár
Gödöllő Kistérségi Közkincs Kerekasztal
menu13
kulturalis_adatbazis

2009.05.11.    Dányban is nagy sikere volt a Gödöllői Kistérségi Egészségnapok helyi rendezvényének

A lakosság aktívan vett részt, a részükre ingyenesen biztosított szűrővizsgálatokon. Sokan jöttek el, aminek okát abban látjuk, hogy nagy nyilvánosságot kapott a rendezvény, több helyen és fórumon hirdették. Tapasztalatuk szerint, a helyi egészségügyi személyzet fontosnak tartja a dánnyiak egészségének megőrzését. Ezt igazolja, hogy a háziorvosi rendelőben, külön felhívták a betegek figyelmét a szűrés fontosságára. Az asszisztensek, előre adtak időpontot a különböző vizsgálatokra, kinek-kinek betegsége szerint. A Polgármester úr és az önkormányzati képviselők számára is fontos az egészségmegőrzés, ezt bizonyítja, hogy többféle szűrést, saját költségükön megrendeltek, amit a résztvevők örömmel igénybe is vettek.

A „kiszűrt betegeket”, az orvosok felvilágosították, illetve a megfelelő helyre tovább küldték, vagy a szakrendelőbe további vizsgálatok céljából berendelték.

A megkérdezett - résztvevők, helyi szervezők, egészségügyi dolgozók - mind elégedettek voltak.

Köszönettel tartozunk Gódor András polgármester úrnak, Kemény doktornak és asszisztenseinek, az általános iskola igazgatójának és titkárnőjének és mindazoknak, akik segítettek az egészségvédelmi nap szervezésében és lebonyolításában, mert nélkülük a rendezvény nem jöhetett volna létre.

Külön köszönet illeti, Gódor Jánosné és Tóth Miklósné asszisztenseket, akik aktívan bekapcsolódtak a szűrésekbe, munkájukkal és helyismeretükkel nagyban segítették a vizsgálatok gördülékeny elvégzését.

 

Tisztelettel köszönjük Polgármester úrnak, hogy a vizsgálatok lebonyolítását nemcsak anyagilag támogatta, hanem folyamatos, aktív részvételével is megtisztelte a rendezvényt.

 

Havay Ildikó, főszervező

Vissza
Csömör Kistarcsa Kerepes Nagytarcsa Pécel Isaszeg Dány Zsámbok Vácszentlászló Valkó Gödöllő Szada

Dr.Gémesi György
elnök

Hatvani Miklós
alelnök

Üdvözöljük a Gödöllői Többcélú Kistérségi Társulás internetes honlapján.

Bővebben

Csámpai József
Gratulálok a honlapjukhoz! Áttekinthető és informatív. Sok sikert kívánok a további munkájukhoz.

Munkaszervezet
Szívesen teszünk fel bármilyen a kistérségi területén tartandó programról leírást! Kérem,hogy a programok rövid ismertetőit küldjék el részünkre!

Kiss Aladár
Örülök, hogy elkészült az oldal. Nagyon tartalmas, és teljes körű képet nyújt mind a kistérségről, mind a Társulás működéséről.

Új bejegyzés

Összes hozzászólás

webáruház készítés, szoftverfejlesztés -- NetGo.hu --