A Gödöllői Kistérségről
A Gödöllői kistérség Önkormányzatainak többcélú..
Társult települések
Munkaszervezet
Társulási tanács működése
A közös feladatellátás dokumentumai
Projektek
Pályázatok
Turizmus
Adattár
Linktár
Eseménynaptár
Gödöllő Kistérségi Közkincs Kerekasztal
menu13
kulturalis_adatbazis

2010.03.24.    Ülésezett a Gödöllői Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa.

A Társulási Tanács az első négy napirendi pont határozati javaslatát egyhangúan támogatta. Ezek a 2009. évi szakmai beszámoló elfogadása,  javaslat a Gödöllői Többcélú Kistérségi Társulás 2009. évi költségvetésének módosítására, javaslat a Gödöllői Többcélú Kistérségi Társulás 2010. évi költségvetésének elfogadására, javaslat a Gödöllői Többcélú Kistérségi Társulás 2010. évi munkatervének elfogadására. Az ötödik pontban már nem volt egyhangú a szavazás, hiszen a Gödöllői Kistérségi Egészségügyi Napok 2010 rendezvénysorozat megszervezésre két pályázat is érkezett. Bár az árkülönbség egyértelműen a szűréséeket 2009.-ben is szervező ajánlattevő mellett szólt, Holló Ilona, Zsámbok polgármestere nem szavazott, mivel a másik pályázó zsámboki érintettségű.

 

A Gödöllői Kistérségi Sport Cselekvési tervet  egyhangú szavazással fogadta el a Társulási tanács.

Az Egyebek napirendi pont keretében öt témakörrel foglalkozott.  Köztük a Kerékpár Szövetség felkérése, mely programota Kistérségi Társulás örömmel fogadott, a részletek kidolgozásával megbízta Hatvani Mikóst.

A leghosszabban tárgyalt pont a Tájékoztató a Kistérségi Foglalkoztatási Paktumról volt. A GAK KFT. munkatársai aktív közreműködést várnak el a Társulástól.

Kuszák Miklós, Pest Megyei Területfejlesztési Kft. ügyvezetője kérte az önkormányzatok további segítő együttműködését az árvízproramban.

A Társulás részt kíván venni a Hegykői Nemzeti összefogás programban.

Papp János, Nagytarcsa alpolgármestere tájékoztatta a Társulást, hogy idén Nagytarcsán kerül megrendezésre július 10-11.  között az 5. egyházi és világi borok versenye, a bor és a kultúra lovagjainak nemzetközi találkozója. Kérte az önkormányzatok, és polgármestereik képviseletét.

 

 

/ Szöveg: Benkó Réka/

Vissza
Csömör Kistarcsa Kerepes Nagytarcsa Pécel Isaszeg Dány Zsámbok Vácszentlászló Valkó Gödöllő Szada

Dr.Gémesi György
elnök

Hatvani Miklós
alelnök

Üdvözöljük a Gödöllői Többcélú Kistérségi Társulás internetes honlapján.

Bővebben

Csámpai József
Gratulálok a honlapjukhoz! Áttekinthető és informatív. Sok sikert kívánok a további munkájukhoz.

Munkaszervezet
Szívesen teszünk fel bármilyen a kistérségi területén tartandó programról leírást! Kérem,hogy a programok rövid ismertetőit küldjék el részünkre!

Kiss Aladár
Örülök, hogy elkészült az oldal. Nagyon tartalmas, és teljes körű képet nyújt mind a kistérségről, mind a Társulás működéséről.

Új bejegyzés

Összes hozzászólás

webáruház készítés, szoftverfejlesztés -- NetGo.hu --