A Gödöllői Kistérségről
A Gödöllői kistérség Önkormányzatainak többcélú..
Társult települések
Munkaszervezet
Társulási tanács működése
A közös feladatellátás dokumentumai
Projektek
Pályázatok
Turizmus
Adattár
Linktár
Eseménynaptár
Gödöllő Kistérségi Közkincs Kerekasztal
menu13
kulturalis_adatbazis

2010.06.11.    Ülésezett a Gödöllői Többcélú Kistérségi Társulás

 A Tanács több témával is foglalkozott. Elsőként beszámolót hallgattak meg Csillag Pétertől a kistérségi turisztikai szakmai napok tapasztalatairól. Az elhangzottak alapján a polgármesterek megállapították, hogy sikeres program volt, és rendkívül jót tett a térség turizmusának, ezáltal komolyan megkezdődött a kistérség turizmusának kiajánlása, valamint az elhangzottak szerint a kistérség kezd felkerülni a turizmus térképére.

 

Második napirendi pontként a Tanács menetrendi változásokról hallhatott egy nagyon rövid tájékoztatót a Közép-Magyarországi Regionális Közlekedés-szervező Iroda munkatársaitól, a Budapesti Közlekedési Vállalata (BKV Zrt.) munkatársától, a Volánbusz Zrt munkatársától, a MÁV-Start Zrt munkatársától, valamint a Budapesti Közlekedési Szövetség munkatársától.

A Tanács azonban határozatban fejezete ki, hogy nem fogadja el a tájékoztatót, és felkérte a jelen lévő vállalatok képviselőit, hogy készítsenek alapos elemzést és arra alapozott javaslatcsomagot a kistérség tömegközlekedésével kapcsolatban.

 

A Tanács foglalkozott még belső ellenőrzési kérdésekkel, elfogadta a 2009. évi beszámolót, és a 2010. évi pót ütemtervet.

 

Költségvetési napirendi pontokat is tárgyaltak a polgármesterek. A Tanács elfogadta a 2009. évi költségvetési beszámolót, valamint a 2010. évi költségvetés módosítását.

 

Tájékoztatót napirendi pontként részletes anyag került a grémium elé a pedagógiai szakszolgálattal kapcsolatos eszközfejlesztésekről.

 

Egyebek napirendi pont keretében képekkel illusztrált beszámoló volt a Hegykői Életfa Kárpát-medencében összefogásban történt részvételről.

Az ülés meghivója letölthető

INNEN

Az ülés előterjesztései letölthetőek

INNEN

Vissza
Csömör Kistarcsa Kerepes Nagytarcsa Pécel Isaszeg Dány Zsámbok Vácszentlászló Valkó Gödöllő Szada

Dr.Gémesi György
elnök

Hatvani Miklós
alelnök

Üdvözöljük a Gödöllői Többcélú Kistérségi Társulás internetes honlapján.

Bővebben

Csámpai József
Gratulálok a honlapjukhoz! Áttekinthető és informatív. Sok sikert kívánok a további munkájukhoz.

Munkaszervezet
Szívesen teszünk fel bármilyen a kistérségi területén tartandó programról leírást! Kérem,hogy a programok rövid ismertetőit küldjék el részünkre!

Kiss Aladár
Örülök, hogy elkészült az oldal. Nagyon tartalmas, és teljes körű képet nyújt mind a kistérségről, mind a Társulás működéséről.

Új bejegyzés

Összes hozzászólás

webáruház készítés, szoftverfejlesztés -- NetGo.hu --