A Gödöllői Kistérségről
A Gödöllői kistérség Önkormányzatainak többcélú..
Társult települések
Munkaszervezet
Társulási tanács működése
A közös feladatellátás dokumentumai
Projektek
Pályázatok
Turizmus
Adattár
Linktár
Eseménynaptár
Gödöllő Kistérségi Közkincs Kerekasztal
menu13
kulturalis_adatbazis

2015.02.02.    Szervezetfejlesztési projektet zárt Gödöllő Város Önkormányzata

Gödöllő Város Önkormányzata

 

Sajtóközlemény             

ÁROP-3.A.2-2013-2013-0034. – gödöllő város önkormányzatának szervezet-fejlesztése a hatékonyságnövelés és költségcsökkentés figyelembe vételével

 

Az önkormányzat tudatosan építi szervezeti működésének hatékonysági elemeit. Mindezt megteszi a polgármesteri hivatalnál, a város intézményeinél és cégeinél egyaránt.

Az elmúlt évek az önkormányzati működés költségvetési lehetőségeihez igazodva már rákényszerítették a városvezetőket, hogy pályázatok útján keressenek a fejlesztésekhez forrást. Az Államreform Operatív Programban immár a második sikeres pályázatot fejezte be Gödöllő Város Önkormányzata. A második ÁROP projekt egy éves időtartamot követően 2014. december 31-én zárult.

A projekt során az önkormányzat működésével kapcsolatban több területet vizsgáltak meg külső szakértők és önkormányzati szakemberek együttesen.

A projekt keretében több tanulmány készült el, valamint a projekt részeként tudásmegosztás rendezvényeket tartott az önkormányzat, melyre környező önkormányzatok szakembereit hívta meg.

A 2014 szeptemberében és november végén megtartott eseményeken a projekt tagjai bemutatták az eredményeket, melyek között az önkormányzat a vele együttműködő külső tanácsadó céggel tavasszal és  ősszel lakossági kutatásokat indított el annak érdekében, hogy megismerjék azokat az igényeket és elvárásokat, amelyek a közszolgáltatásokkal kapcsolatban a városi lakosság irányából megfogalmazhatóak.

A tudásmegosztó rendezvényeken bemutatásra kerültek a projekt keretében kidolgozott eljárások, programok,valamint a bevezetés alatt álló vezetői információs kapcsolattartási rendszer.

A projekt eredményeit a tervek szerint az önkormányzati működés hatékonyabbá tétele érdekében igyekeznek a szakemberek felhasználni és a mindennapi szakmai folyamatokba beépíteni.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Új Széchenyi Terv keretében valósul meg. A projekt tényleges teljes költségei összege - 100 %-os támogatottság mellett – 39 759 462 Ft volt.

Bővebb információ: Gödöllői Polgármesteri Hivatal (2100, Godollo, Szabadság tér 7.  www.godollo.hu, 0628-529-127, kovacs.gergo@godollo.hu)

 

 

 

Vissza
Csömör Kistarcsa Kerepes Nagytarcsa Pécel Isaszeg Dány Zsámbok Vácszentlászló Valkó Gödöllő Szada

Dr.Gémesi György
elnök

Hatvani Miklós
alelnök

Üdvözöljük a Gödöllői Többcélú Kistérségi Társulás internetes honlapján.

Bővebben

Csámpai József
Gratulálok a honlapjukhoz! Áttekinthető és informatív. Sok sikert kívánok a további munkájukhoz.

Munkaszervezet
Szívesen teszünk fel bármilyen a kistérségi területén tartandó programról leírást! Kérem,hogy a programok rövid ismertetőit küldjék el részünkre!

Kiss Aladár
Örülök, hogy elkészült az oldal. Nagyon tartalmas, és teljes körű képet nyújt mind a kistérségről, mind a Társulás működéséről.

Új bejegyzés

Összes hozzászólás

webáruház készítés, szoftverfejlesztés -- NetGo.hu --